SCHRIJFCURSUS

Voor iedereen die (beter) wil leren schrijven.


Pakkende Instagramposts, meeslepende romans, grappige blogs en klantvriendelijke e-mails: ze worden allemaal geschreven met dezelfde 26 letters uit het alfabet. Maar in welke volgorde zet je ze? 

 Met de schrijflessen van Het Woordpaleis til je je writing skills naar een hoger niveau. Of je nou puur voor je hobby schrijft of stiekem droomt van je eigen werk in de boekenkast. Of je je social mediaposts wilt verbeteren of al schrijvend met je klanten wilt 'praten'. In een inspirerende lessenserie (fictie) of een bomvolle workshopdag (copy) ga je in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 8 collega-schrijvers aan de slag. 

Met veel voorbeelden van anderen, een dot theorie, praktische tips en persoonlijke feedback, ga je met sprongen vooruit en blijk je veel meer te kunnen met die letters dan je dacht. De Juf is bevlogen, enthousiast en kundig en geeft je alle kennis door, die ze in de afgelopen 28 jaar in haar Woordpaleis heeft verzameld. 


Je bent ter zake zeer kundig, brengt sfeer in de groep, geeft eerlijke feedback en je merkt gewoon dat iemand met heul veel ervaring "voor de klas" staat.